Është frymëzuar nga një person i vërtetë, ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e “Shrekut” (Foto)

Është frymëzuar nga një person i vërtetë, ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e “Shrekut” (Foto)

Personazhi më i njohur i filmave vizatimorë dhe fitues i disa çmimeve, është frymëzuar nga një person i vërtetë.

Ai quhet Maurice Tillet dhe kur ishte rreth të njëzetave, iu zhvillua një sëmundje e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta.

Ndjenja e refuzmit nga qyteti i tij i lindjes në Francë, e bëri Maurice të zhvendosej në SHBA dhe atje u bë një mundës i famshëm profesionist ja dhe video: