Eskalon Labi: Albin veç sa të takoj, kam me ta ..(VIDEO)

“Merrni ka.llashët e bo.mbat hajdeni te shpija ju pres se nuk jua kam fr.iken se ju jeni këlysh. Albin veç sa të takoi kom me ti thanë do sene në fytyre”, ka thënë Labi.

Ndërsa edhe sot me herët ai ka shp.ërthyer me fjalor të papërshtatshëm ndaj këtyre of.endimeve që po i behën në Facebook.Këngëtari Labinot Tahiri ka përdorur fjalë fy.ese dhe ofendime rreth komenteve që bërë më herët / Për ta shikuar videon hap marketingun