ETMERRSHME:Çmenduria E Shoferit Kosovar, E Lë Veturën Të Vozitet Vetë E Ulet Si Pasagjer Duke Xhiruar

Video e një shoferi kosovar, i cili rri si pasagjer në veturën e tij, derisa ajo vozitet vetë është bërë virale në rrjetet socialeNë grupin ‘Marakli t’kerreve’ në një shofer kosovar që është anëtar i këtij grupi, ka shpërndarë një video interesante.Pamjet shfaqin aftësinë e një veturë AUDI, e cila vetëvozitet derisa shoferi i saj qëndron ulur në anën tjetër si pasagjer.Video është xhiruar në njërën nga autostradat në Kosovë, ku edhe ka marrë shumë pëlqime e komente të ndryshme. Veturat e reja sot kanë shumë teknologji të avancuar, përveç që ecin vetë, ato parkojnë vetë. Madje veturat e reja sot mund të dirigjohen edhe vetëm me një kontrollor.AUDI mbetetnjëra ndër markat më të mira në botë dhe më të pëlqyera për shqiptarët.shtypni mbi rek klamen dhe shhiko qmend urin vidjeoo