Eva Alikaj flet për skenat ero tike në filmat shqiptar para viteve ’90: Po e kam bërë (VIDEO)

Aktorja e njohur Eva Alikaj ishte e ftuar mbasditen e djeshme në programin e mbasidtes ‘Rudina’.Aktorja foli për projektin e saj më të fundit që do të shfaq në Art Turbina si dhe për karrierën e gjatë si aktore në film dhe në teatër.Gjithashtu Rudian e pyeti dhe në lidhje me skena er.otike të filmavë që ajo xhironte para viteve ’90 ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: