Exluzive publikohet video ero.tike presidenti Meta sapo e…

Nëse një qytetar i vendit tonë, do të përdorte një video in’time për persona të tretë, ndaj tij do të niste he’timi pe’nal, dhe mund të përfundonte në dyert e gjy’katave. Kodi Penal, paracakton deri në 3 vi’te bu’rg, për ata që posedojnë një video dhe e përdorin për sha’ntazh ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje sapo u publikua: