Exluzive: Vini re sonte, nga ora 00:30 deri 03:30 mos harroni të fikni telefonin etj…

Sonte, nga ora 00:30 deri 03:30 mos harroni të fikni telefonin, telefonin celular, tabletën, etj. Dhe ta largoni atë nga trupi juaj. Singapore TV njoftoi këtë lajm. Ju lutem tregoni familjen tuaj dhe miqtë tuaj. Sonte, nga 00:30 deri në 03:30, planeti ynë do të jetë me një rrezatim shumë të lartë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko c’do ndodhë: