Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Zgjohu Millosh e zh duki muslimanët! (Video)

Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Zgjohu Millosh e zh duki muslimanët! (Video)

Pak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves.Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe. Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta me p’oshtë n’diqni deklaraten e Xharres per muslimanet.