Fahri Xharra për Joshuan: Është shqiptar, pasardhës i Neriman Joshanit nga fshati Protapapë i Korçës (Video)

Fahri Xharra për Joshuan: Është shqiptar, pasardhës i Neriman Joshanit nga fshati Protapapë i Korçës (Video)

Tashmë duket të jetë e qartë se nuk ka një njeri të suksesshëm në botë, i cili nuk është pjesë e njërës nga degët e trungut autokton në kontinentin e vjetër të Evropës, trungun pellazgo-iliro-shqiptar. E për të ia vënë tapën kësaj pune, triumfuesi i meçit të mbrëmshëm në boks ndaj ukrainasit Wladimir Klitschko, anglezi Anthony Joshua, del të ketë po ashtu rrënjë të thella në mesin e shqiptarëve shtype rekl,am dhe shikojeni: