Fahri Xharra, për Shqiptarët e Maqedonisë: KUJT I DUHEN KËTA PLE HRA?

ARBANA XHARËN askush nuk e paguan. Myslimanët e Maqedonisë janë më shumë turq se shqiptarë. Gjuhen shqipe e kanë kaluar në gjuhen e tretë pas sllav ishtas dhe turqishtës. Ç.ud itërisht nuk flasin shqip me njeri tjetrin por turqisht ! KUJT I DUHEN KËTA PLE HRA ? I LUMTË ARBANA XHARRËS ! -ishte ky koment i një lexuesi ne shkrimin e Gjyles “Kush e paguan Arban Xharren për të n.gacmuar myslimanet në Maqedoni me p’oshtë shihni deklaraten e tij.