“Fajin e kanë gratë dhe se ksi anal”, sho kon me deklaraten peshkopi grek, tregon arsyen pse ekzistojnë ho mosek sualët

Një peshkop ka thënë se homose ksualiteti ekziston për shkak se transferohet në fetus kur një grua shtatzëne bën dhe kënaqet me se ksin anal.Peshkopi i bëri këto komente gjatë një fjalimi në qershor para disa njerëzve në Akaki, Qipro. Gjatë fjalimit të tij, peshkopi tha se Shën ‘Porfiros’ – një prift murg i lashtë – e përmendi këtë problem në shkrimet e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on