FALEMINDERIT SHQIPTARË! Elvis Naçi Jep Lajmin E Madh, 8.1 Mln Dollarë Për Të Prekurit E Tërmetit

FALEMINDERIT SHQIPTARË! Elvis Naçi Jep Lajmin E Madh, 8.1 Mln Dollarë Për Të Prekurit E Tërmetit

Shqiptarët u bënë një në ditët më të vështira që toka kuqezi përjetoi nga dridhjet e forta të tërmetit, që shkaktoi 51 viktima dhe la pa një çati mbi kokë mijëra familje.Ata, si një trup i vetëm, ofruan gjithçka që kishin, nga rrobat e trupit e deri tek shtëpitë që nuk i përdornin, për t’u ardhur në ndihmë personave të dëmtuar nga tërmeti katastrofik.Shqiptarët i besuan masivisht, ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni