Fansat ia gjejnë sozin e saj,ja reagimi i këngëtares Shqiptare (Foto)

Arinda Gjoni është këngëtare e njohur. Arinda Gjoni është e dhënë pas këngës por edhe pa modelimit. Këngën Arinda thotë se e ka të trashëguar nga familja pasi që edhe babai i saj është një muzikant i vjetër, ndërsa modelimin thotë se e ka pasion. Arinda për të kultivuar një muzikë të mirëfilltë dhe që të bëhet një profesioniste në këngë thotë se ka studiuar në këtë fushë.Së fundi fansat asaj ia kan gjetur sozin e saj që don të thotë sozia e saj është Taylor Hill ja dhe reagimi i Arindës: