Fansja Këndon Për Ibrahim Tatlisesin, Këngëtari Emocionohet Dhe Fillon Të Qaj (Video)

Fansja Këndon Për Ibrahim Tatlisesin, Këngëtari Emocionohet Dhe Fillon Të Qaj (Video)

Tatlises është një ndër këngëtarët më të famshëm të shtetit turk në rrafshin ndërkombëtar.Këngëtari po vazhdon të jetë temë e mediave rozë turke, ku së fundi u raportua se i kishtre porpozuar martesë ish-bashkëshortes.Së fundi, 66-vjeçari është befasuar nga një fanse e flakët e tij, e cila e bëri edhe të qaj, Ibon.Zenfira Ibrahimova, 34-vjeçare që këndon si Ibrahim Tatlises, ka bërë që të emocionohet tejet shumë legjenda e muzikës turke….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull/.