Fansja këndon për Ibrahim Tatlisesin, këngëtari emocionohet dhe fillon të qaj!

Fansja këndon për Ibrahim Tatlisesin, këngëtari emocionohet dhe fillon të qaj!

Këngëtari po vazhdon të jetë temë e mediave rozë turke, ku së fundi u raportua se i kishtre porpozuar martesë ish-bashkëshortes. Së fundi, 66-vjeçari është befasuar nga një fanse e flakët e tij, e cila e bëri edhe të qaj, Ibon.
Zenfira Ibrahimova, 34-vjeçare që këndon si Ibrahim Tatlises, ka bërë që të emocionohet tejet shumë legjenda e muzikës turke me p’oshtë shihni videjon.