Fatmir Limaj:Jam I Gatshem Për Krejt Kua,Licionet Veq Albini Let Jet N’penzion

Ndërkohë që presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i ka dërguar kërkesë Lëvizjes Vetëvendosje për caktimin e emrit të mandatarit për formimin e qeverisë, pas rrëzimit të Qeverisë Kurti.Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme.…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..