Fëmija u mb.yt me biskotë, minutë tm.erri për nënën; shp.ëton në pak sekonda

Ata e vunë re menjëherë që fëmijës i kishte ndryshuar ngjyra e gojës dhe e fytyrës, ndaj nisën të bëjnë manovrën “Haimlik”. E gjithë skena zhvillohej para syve të nënës së tm.er.ruar, të pafuqishme dhe të pa.ral.izuar nga tm.er.ri. Për fat, një am.b.ul.ancë arriti në kohë dhe fëmija mundi të shp.ë.to.jë plotësisht. Nëna e djalit, Amanda Zimmerman, doli më pas në një konferencë për shtyp dhe falënderoi pol.ic.ët e mjekët e Kississimee, Florida. per te pare videon shtyp ne rek.lam.