Femra më se ksi e vitit rek lamon trupin fantastik me bikini

Femra më se ksi e vitit rek lamon trupin fantastik me bikini

Bukuroshja amerikane, Olivia Culpo, ka realizuar një set fotografish të reja joshëse.Modelja e bukur, e cila është shpallur “Femra më sek si në botë për vitin 2019” nga revista Maxim, është zhv eshur për të pozuar para kamerës.Culpo është shfaqur me një bikini të vogël të gjelbër, pranë pishinës së një shtëpie të bukur bregdetare shtype rekl,am dhe shiko vide,on: