‘Femrat duan lekë, i bëjnë meshkujt ha.jdut’, trazon rrjetin imami shqiptar

‘Femrat duan lekë, i bëjnë meshkujt ha.jdut’, trazon rrjetin imami shqiptar

Një tjetër deklaratë e imamit Elvis Naçi ka shkaktuar debate të shumta në rrjetet sociale. Këtë herë, gjatë një predikimi në Xhaminë e Tabakëve, imami thotë se femrat janë ato që i fusin meshkujt në gjynahe.
Ai shprehet konkretisht:
Femrat duan lekë. Femrat të bëjnë hajdut. S’ka lidhje a kanë faj femrat. Po femrat që e kanë lënë veten të jenë objekt pasioni për meshkujt shtype rekl,am dhe shiko vide,on