Femrat se’ksi që e kallën Instagram’in gjatë ditëve të fundit

Rrjeti social Instagram, në internet, është bërë mjeti kryesor që të famshmet shfrytëzojnë për të qëndruar vazhdimisht në qendër të vëmendjes.Aktoret, këngëtaret, e në veçanti modelet, publikojnë rregullisht fotografi të reja në llogaritë e tyre, duke i qerasur shpeshherë ndjekësit e tyre me imazhe joshëse.Edhe ditëve që lamë pas, plot të famshme publikuan fotografi pro’vo’kuese ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: