Ferma e gomerëve, “ilaçi” i mbijetesës. 50 euro litra e qumështit (VIDEO)

Këtu gomerët jetojnë si anëtarë të familjes. Meliha Dzindo dhe bashkëshorti i saj janë kthyer vonë pas luftës së Bosnjës në Vlasotince në republikën e serbëve shumicë, dhe aty jetojnë si myslimanë.
Kishin provuar zanate të ndryshme në një vend papunësie, por sëmundja e të birit u solli zgjidhje bashkë me ilaçin. “Fqinjët tanë e dinin për rastin e djalit tonë dhe njerëzit na zunë derën duke kërkuar qumësht dhe kërkesat u rritën shumë”. Per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte