Fermeri që po habit botën, vozit traktorin në dy rrota

Një fermer i cili më vozitjen e tij të traktorit, ka fituar zemrat e mijëra personave nga e mbarë bota.Gaggi Bansra 21-vjeç, kishte ushtruar shumë që të arrij ta vozit traktorit në dy rrota në arat e babait të tij në Punjab të Indisë.Tani, ai po shërben si inspirim për shumë të rinj që po mundohen të kopjojnë lëvizjet e tij dhe të vozisin mbi 100 metra vetëm me dy rrota.PEr te pare videon e plote shtyp ne rek;lamenm poshte