Feros i marrin Instagramin, i publikojnë pamjet e të së dashurës dhe…

Reperit të njohur nga Gjilani, Feronit Shabanit i njohur me emrin artistik, Fero, i është hakuar instagrami i tij personal.

Personat që e kanë k ryer këtë a kt nuk kanë ngruruar që të postojnë edhe foto dhe video të së dashurës së Feros, modelen Arbenita Ismailaj sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: