Fifi ac’arohet për falënderimet ndaj Serbisë: Nuk më intereson çfarë ndihme kanë dhënë çet’nikët (Video)

Fifi ac’arohet për falënderimet ndaj Serbisë: Nuk më intereson çfarë ndihme kanë dhënë çet’nikët (Video)

Fifi ac’arohet për falënderimet ndaj Serbisë: Nuk më intereson çfarë ndihme kanë dhënë çet’nikët.Në një status të gjatë që ka bërë në llogarinë e saj në Instagram, Fifi u shpreh se i pengon termi kosovarët, ndërsa nuk i kanë pëlqyer farë falënderimit që kanë shkuar në llogari të serbëve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: