Filloi me një lopë, tani ka 30 krerë: Fermerja në krye të biznesit fitimprurës (VIDEO)

Gratë po tregohen të sukseshme në fushat e ndryshme të bujqësisë, përcjellë Republika Online
Madje ka raste kur gratë janë treguar më të sukseshme se meshkujtë në bujqësi.
Ky përmirësim i gruas në sektorin e bujqësisë po ndodh edhe për shkak të përkrahjes e cila po u ofrohet nga institiucionet vendore dhe organizatat ndërkombëtare që merren me zhvillimin e bujqësisë në vend.
Ganimete dhe Ylfete Vata Sallagrazhda e Suharekës janë njëri nga shëmbujt konkret, njëra merret me kultivimin e lopëve qumështore e tjera me kultivimin e shpezëve të cilat po arrin rezultate inkurajuese. Per te pare videon shtyp ne rek.lamen me poshte

Video KEtu