Filloj me 1 dhi, sot i ka mbi 100 mijë euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes (VIDEO)

Banorët e fshatit Gurëbardh të Malishevës merren me bujqësi dhe blegtori. Rexhep Berisha ka krijuar një fond të dhive prej 320 krerësh e për to kujdesen 31 anëtarë të kësaj familje. Por ndihmën kryesore e ka dhënë një vëlla i tij nga kurbeti. Reportazh i gazetarit Bahtir CAKOLLI. Familja nga Malisheva që zotëron këtë fermë rrëfen më shumë për vështirësitë që po hasin në shitjen e produkteve qëpo prodhohen në këtë fermë, e më së shumti vështirësitë në shitjen e qumështit. PEr te pare videon e plote shtyp ne rekl,am