Filloj me 1 dhi, sot i ka mbi 100 mijë euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes (VIDEO)

Familja nga Malisheva që zotëron këtë fermë rrëfen më shumë për vështirësitë që po hasin në shitjen e produkteve qëpo prodhohen në këtë fermë, e më së shumti vështirësitë në shitjen e qumështit.

Fermeri në fjalë tregon se ndihmen me të madhe e ka marrë nga vëllai i tij që ndodhet në Zvicër dhe se këtë fermë e kishte nisur nga vetëm një dhi e vetme.

Për më shumë ndiqeni videon me poshtë: