Filmohet çifti duke e bërë në makinë në mes të Tiranës, gruaja që i pa: Si nuk….

Pamje me pullë të kuqe janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë në Tiranë.

Dy persona shihen teksa kryejnë mar rëdhënie në mes të rrugës, brenda makinës. Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme.

Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin. Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave.