Firma kosovare në Gjermani kërkon 70 punëtor, kaq është paga mujore – Ja numri kontaktues

Një kosovar që ka firmë në Gjermani po kërkon punëtorë nga Kosova. Ata do punojnë 8 orë në ditë, do të iu sigurohet banimi dhe do të paguhen prej 1500 deri në 1700 euro, raporton Express.Xhabir Mziu, pronar i Firmës “XM Bau GmBH”, i ka thënë Gazetës Express se po kërkon 70 punëtorë që kanë përvojë me knauf. Firma gjendet ne Hannover të Gjermanisë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.