Fitoi plot 11 milionë euro në llotari, sdo ta besoni çfarë pune bën tani

Fitoi plot 11 milionë euro në llotari, sdo ta besoni çfarë pune bën tani

Të gjithë ne, të paktën një herë në jetë, kemi ëndërruar të fitojmë lotarinë. Por ka edhe nga ata që e fitojnë dhe nuk dinë si t’i mirë-menaxhojnë paratë e fituara pa asnjë mund.

Këtë gjë e di mirë Michael Carroll që në moshën 19-vjeçare fitoi 11 milionë euro. Sot, në moshën 36-vjeçare ai është detyruar të punojë në fabrikë me 10 paund në orë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: