Fitojnë miliona euro nga filmat po rno, ja kush janë 3 shqiptaret që realizojnë filma për të rr’itur (Video)

Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur tek ne, por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rri’tur.Këto vajza me origjinë shqiptare fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja për sk’enat e nxe’hta që realizojnë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: