“Fjala e burrit është ligj”, kush eshte burri që ia ka mbledhur Françeska Jaçes: Thotë mbylle gojën, mos ha m*t…(Video)

Ish-banorja e “Big Brother” Françeska Jace ka publikuar së fundmi në programin më të pëlqyer të momentit Tik Tok një video. Jaçe teksa xhiron veten ka vendosur që në sfond të ketë një sekuencë ku degjohet se fjala e burrit është ligj.Fjala e burrit është ligjë, thotë burri hajde një çik këtu, do shkosh, thotë burri ik içik atje do ikësh o vëlla, thot burri mbylle gojën, do ta mbyllësh, thotë burri mbylle gojën mos ha mut këtu zdi çfarë të bëj-dëgjohet në videon e publikuar nga Franceska sht1pe rek1am dhe sh1ko videon eme poshtme: