Flet e varura nga s e k s i: Kam fjetur me 130 burra, me 4 në një ditë (Video)

Një vajzë britanike pretendon se ka fletur me 130 burra. Teksa merr në dorë celularin e saj, britanikja Frankie Considine nis të kalojë mes dhjetra emrave të burrave të listuar në kontaktet e saj.Ajo thotë se ka bërë s e ks me katër prej tyre në 24 orët e fundit, dhe kërkon me ngulm të lërë një tjetër takim JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: