Flet kosovari që gjeti kuletën e tifozit anglez: Ajo që nuk është e jotja s’duhet ta marrësh

Tifozit Simon Bruce, i ishte kthyer kuleta me të gjitha paratë e cila i kishte humbur më parë. E përveç kësaj atij edhe i ishin falur dy bileta, pavarësisht se ai kishte insistuar që t’i paguaj ato.Ndërsa, djali i cili kishte gjetur kuletën e tifozit anglez dhe ja kishte kthyer atë, në një bisedë për Klan Kosova, ka thënë se ajo që nuk është e jotja, s’duhet të merret, por t’i khehet atij e të cilit është ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: