Flet për herë të parë vëllai i 8-vjeçarit dhe tregon dëshirën e tij të vetme: Në orën 9 e pashë për herë të fundit, ku ta dija …

Flet për herë të parë vëllai i 8-vjeçarit dhe tregon dëshirën e tij të vetme: Në orën 9 e pashë për herë të fundit, ku ta dija …

Vëllai i vogëlushit 8-vjeçar që u vr a në mënyrë mizore nga Klodian Çalameni, teksa ka folur për emisionin “Me zemër të hapur” ka kërkuar dën imin ekst rem për autorin që i mori jetën të mit urit.

“Ça të them, dua që të kthehet denimi me vd e kje, dua qe te varet këtu vetëm këtë dua”, u shpreh ai për gazetaren.

Vëllai në gjendje të r ënduar emocionale, pa mundur të flasë me shumë detaje, ka treguar me pak fjali për ditën e fundit të jetës së Mateos.

“Po e kërkova në cdo vend, vajta mora bicikletën e atij mo ns trës te shtëpia të kërkoja vëllain, po ku ta dija unë që vëllanë tim e kishte ai, ku ta dija unë që vëllain tim e kishte v r arë ai? Në orën 9 e pashë për herë të fundit pastaj po haja bukë e dola ta kërkoja më vonë”, rrëfeu vëllai i të ndjerit.