Flet zog.u me i mire Tuna shpejt apo ngdale: Ja cila menyre me qm.end mua

Djemtë përdorin dashurinë për të marrë se.ks. Pas martesës, gruaja e mori atë që e deshi, burrin përkushtimin e burrit. Prandaj, ajo nuk ka pse të përdorë $eeksin më për ta marrë atë se e mori atë që deshi, martesën Dëshira e flaktë e mashkullit është për ta kontrolluar erek$ionin, për t’u mburrur si mashkull, për të qenë optimist i kënaqësisë së përkryerPastaj pason ndryshimi i ritmit. Filloni ta zhvishni. Në fillim zbathjani këpucën shpejt, vendoseni në kolltuk, në karrige, jo në krevat, pastaj këpucën tjetër zbathjani me dhëmbë. shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…