Flori Mumajesi e humbi dëgjimin në njërin vesh. Kujdes mund t’iu ndodh edhe juve

Flori Mumajesi e humbi dëgjimin në njërin vesh. Kujdes mund t’iu ndodh edhe juve
Jeta e tij është e lidhur ngushtë me muzikën. Qysh si fëmijë ai ka dashur që të bëhet ky që është sot.
‘’Kosovarja’’ mëson se Flori kishte kushte të vështira në fëmijëri, andaj realizimi I ëndrrës nuk ishte diçka e lehtë..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME