Flori Mumajesit i paska mbetur fiksim një vajzë te sheshi: U mata t’i flisja, por…

Flori Mumajesi ka njoftuar me një postim në Instagram se i ka ngelur fiksim një vajzë që pa mbrëmë tek sheshi. Kantautori tregon që vajza nuk e pa atë ndërsa ai është matur t’i fliste. Në fund Flori njofton se do shkojë prapë tek sheshi e rastësisht mund ta shohë sërish vajzën JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI DO BEFASOHENI: