(Foto) Ka marrë gjithmonë vëmendje për shkak të formave dhe veshjes, por do habiteni sa të bukur e ka vajzën politikania shqiptare

Ish-deputetja shqiptare Duda Balje di të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Ajo cilësohet si një ndër politikanet shqiptare më s*ksi të Kuvendit dhe merr vëmendje me veshjen e saj.

Sëfundmi ajo ka publikuar një foto pranë vajzës së saj ku duken si dy shoqe, simpatike dhe joshëse.

Duda Balje në këto zgjedhje nuk ka arritur të fitoi votat për deputete në Kuvendin e Kosovës.