FOTO/ Kur njerëzit tur përohen në rrjetet sociale

FOTO/ Kur njerëzit tur përohen në rrjetet sociale

Përdorimi i keq i Photoshop-it mund t’u kthejë në persona qesharakë dhe të dështuar. Masivizimi i rrjeteve sociale kanë bërë që edhe ky aplikacion për përhapet në maksimum. Mirëpo, në përpjekje për t’u dukur sa më mirë, njerëzit shpesh e ekzagjerojnë me përdorimin e Photoshop-it, duke u kthyer në qesharakë. Mjafton të shikoni fotot e mëposhtme për ta kuptuar këtë.