FOTO/ Një tm err i vërtetë, ja çfarë lënë turistët në hotele

Hotelet janë vendet ku mund të gjesh gjëra nga më të ndryshmet. Shumica e turistëve janë të shkujdesur dhe nuk duan t’ia dinë fare për rrëmujën që krijojnë. “BoredPanda” ka plotësuar një galeri fotosh të katastrofës që lënë pas turistët në dhomat e hoteleve, duke filluar nga lavamanët e thyer, e deri tek ata pushues që tentojnë edhe të vjedhin frigoriferin nga dhoma e tyre. Per te pare videon shtyp ne rekl,am