Foto që të lenë pa frymë! Duhet t’i shohësh dy herë që t’i kuptosh

Një çast, një moment dhe bëhet magjia, kështu mund të përkufizohet shkrepja e një fotografie.
Fotografët profesionistë janë gjithmonë në kërkim të momentit të duhur për të realizuar foto thuajse perfekte. Por ky trend po përhapet së tepërmi edhe tek fotografët të konsideruar si amatorë, që gjithçka e bëjnë vetëm për kënaqësinë e tyre vetjake. Per ti pare te gjitha fotot bashk me videon shtyp ne rek1amen me poshte