FOTO/ U v.ra nga babai dhe vëllai me plu.mb në nofullë, kjo është Eglantina Buci, 23-vjeçarja është ende e gjallë në gjendjen Civile…(DETAJE)

Ku foma e pajetë u gjet më 18 shtator të vitit 2012 në Malin e Fagut më Shëngjergj. Hetimi intesiv i nisur sërish në vitin 2017, zbuloi se Eglantina u v.ra nga babai dhe vëllai, pasi kishte ikur nga shtëpia për të jetuar me të dashurin e saj.

TIRANË- Eglantina Buci, u v.ra nga babai dhe vëllai i saj në shkurt të vitit 2012, ndërsa dy porositësit u arr.estuan dje, pasi autoritetet gjetën trupin e pajetë të 23-vjeçares, es.htrat e të cilës ende nuk ishin prehur.

Gazetari i Report Tv, Arsen Rusta, ka publikuar sot foton e Bucit, e cila për familjen është ende e gjallë, pasi në gjendjen Civile rezulton se ajo është ende e regjistruar, megjithëse kanë kaluar 8 vite nga vd.ekja e saj.

Ku.foma e pajetë u gjet më 18 shtator të vitit 2012 në Malin e Fagut më Shëngjergj. Hetimi intesiv i nisur sërish në vitin 2017, zbuloi se Eglantina u v.ra nga babai dhe vëllai, pasi kishte ikur nga shtëpia për të jetuar me të dashurin e saj.

Dje policia, arre.stoi babain e saj, Faik Bucin, 66-vjeç dhe i vëllai, Shkëlzen Buci, 37 vjeç, i arr.estuar më herët për një vr.asje të mbetur në tentativë.