Fotografi Qesharake nga COVID-19

Këto janë disa nga fotot më “veçanta”.
Besojeni ose jo, ato janë bërë në Shqipëri, ndërsa “famën” e kanë marrë përmes rrjeteve sociale.
Per te pare te gjitha fotot me qesharake te COVID-19 duhet te shtypesh ne rek1amen me poshte dhe fotografite hapen pas disa sekondave: