Fotot e Rocky me kan.cer që per.loten gjithë boten

Të enjten e kaluar, fansat e Sylvester Stallone patën një frikë të madhe kur një ndjekës i aktorit amerikan botoi një fotografi të tij ku ai është parë me shëndetin e tij të përkeqësuar.
Nga publikimi i përdoruesit “sylvesterstallone1946” në llogarinë e Instagram, mijëra tifozë mendonin se aktori “Rambo” dhe “Rocky”, në mesin e shumë filmave të tjerë, vuante nga kanceri. te gjithe fansat e tij i uruan Rockit sherim te shpejte dhe e bekuan ate shtype rekl,am dhe shiko videon.