Futbollistja simpatike nga Kameruni: Dua të martohem me një djalë shqiptar

Futbollistja nga kameruni Klaudia Obogo, ishte e ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon.

Klaudia, prej tre vitesh është pjesë e ekipit të fermave të Tiranës.

Ajo ka një kërkesë shumë të veçantë, të gjej një burrë shqiptar. Për të burrat shqiptar, janë të sjellshëm dhe romantik sht1pe rek1am dhe sh10 v1de0n: