G rabitje si në filma në Zvicër: Vj edhin paratë i vëjnë z jarrin transportuesit dhe më pas edhe makinave të tyre (VIDEO)

Për një kohë të shkurtër kishin ndodhur disa grabitje të ar matosura të automjeteve që transportojnë para.

E një e tillë ndodhi sërish të hënën në orët e mëngjesit në kantonin Waadt në Zvicër.

Kjo gr abitje është xhiruar edhe nga një dëshmitar shtype rekl,am dhe shiko vide,on: