Gani Geci strehon gruan nga Tirana që i dha bukë në vitin 1992 dhe me telefonin e saj fliste me Adem Jasharin (Video)

Gani Geci strehon gruan nga Tirana që i dha bukë në vitin 1992 dhe me telefonin e saj fliste me Adem Jasharin (Video)

Ish luftëtari i UÇK-së, Gani Geci ka njoftuar se një grua nga Tirana të cilën ai e quan nëna Thuri, ishte po ajo që në vitin 1992 i kishte mbajtur me bukë Gecin dhe shokët e tij, pas aksionit të parë kundër forcave serbe.

Gjithashtu, Geci thotë se nga telefoni i Dhuratës aso kohe flisnin me Adem Jasharin ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: