Gati për një festë të ‘çm endur’ të Halloween, këngëtarja e njohur shqiptare mahnit me dekorimin e shtëpisë (Video)

Nora Istrefi ka bërë gati shtëpinë me dekore për festën e Halloween.

Duket se këtë vit Nora Istrefi ka bërë plan që festën e Halloween ta kalojë në shtëpinë e saj, por jo pa festuar.

Nora ka bërë gati një dekor fantastik për këtë festë, pikërisht në shtëpinë e saj, ku duket se do të mbledhë të afërmit dhe shoqërinë për të festuar shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: