Gazeta britanike nxjerr fotot e shqiptarëve në b.urgjet e Londrës, shikoni çfarë bëjnë në ‘sy’ të policisë (Foto)

Ministria e Drejtësisë në Angli thote se numri i shtetasve shqiptarë në b u rgjet angleze ka shkuar 933.
Shumica janë te d.ënuar për t r afik k o kaine, ndërkohë po rritet edhe numri i atyre që janë përfshirë në rritjen e K a n abisit nëpër shtëpi.Mediat britanike në shumë raste kanë identifikuar të d ënuarit shqiptarë të cilët në rrjetet sociale postonin fotografi nga brenda ambienteve të b.urgjeve.I tillë ishte edhe rasti Tristen Asllanit shtype rekl,am dhe shiko videon ja dhe video: