Gazeta gjermane e pyet Konjufcën për bashkimin kombëtar, përgjigja e tij e la pa fjalë..

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Glauk Konjufca, ka folur për gazetën gjermane “Stuttgart Zeitung” mbi pro bl emet me të cilat bal lafaq ohet Kosova në politikën e jashtme, mbi ikjen e kosovarëve nga vendi dhe mbi shtetin e BE-së që mban qëndrimin më ek s trem ndaj Kosovës per te par deklaraten qe po le nam tek shqipetaret shtypni mbi rek,lam